4 hengelle

  • 250 g halloumijuustoa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 prk (425 g) trooppista hedelmäsalaattia mehussaan
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl juustokuminaa
  • pari basilikanoksaa

1. Valuta ja paloittele halloumi. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumipaloja, kunnes ne saavat hyvän värin.

2. Lisää halloumin joukkoon hedelmäpalat liemineen, soijakastike ja sitruunamehu. Murskaa juustokuminan siemenet ja lisää ne pannulle. Kuumenna seos.

3. Tarjoile höystö ruis- tai täysjyväriisin kanssa. Silppua basilikanlehdet annosten päälle.

Vinkki: Tämä hedelmäateria käy hyvin lounasevääksi ja maistuu myös kylmänä.

-Kotivinkki 17.11.2010-