(gluteeniton)

  • 1 prk rahkaa
  • 1 keltuainen
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/4 dl korintteja tai rusinoita
  • ½ dl mantelirouhetta
  • ½ dl sukaatteja tai kuivattuja papaijan- tai ananaksenpaloja
  • 1 dl vispikermaa
  • Tarjoiluun hedelmiä

Sekoita rahkan joukkoon keltuainen ja sokerit. Hienonna rusinat tai korintit ja kuivatut hedelmät. Sukaatinpalat voi käyttää sellaisenaan. Sekoita mantelirouhe ja hedelmänpalat rahkaseokseen. Vaahdota kerma ja lisää rahkan joukkoon.

Kaada seos pashamuottiin tai käytä 1X4-kokoista kahvinsuodatinta, jossa ei ole tippalukkoa. Aseta suodatinpaperi suodattimeen ja kaada seos siihen. Paina massa tiiviiksi, tasoita pinta, peitä kelmulla ja nosta kulhossa jääkaappiin. Anna nesteen valua yön yli.

Kumoa tarjolle ja koristele hedelmillä.

Vihje: Voit käyttää muottina myös sideharsolla tai kahdella suodatinpaperilla vuorattua siivilää. Kaksinkertainen pasha-annos onnistuu parhaiten siivilässä.

-Yhteishyvä 3/05-