4 annosta

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 1-2 rkl tuoretta inkivääriä
  • 2 tl garam masala-maustetta
  • 1 tl kurkumaa
  • 3 dl punaisia linssejä
  • 12 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 sitruunan mehu
  • tuoretta korianteria
  • suolaa ja pippuria

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä. Raasta tai hienonna inkivääri ja lisää se mausteiden kanssa pannulle. Paista minuutin ajan. Mittaa linssit, vesi ja liemikuutio kattilaan, keitä 15  minuuttia. Soseuta keitto halutessasi. Mausta sitruunamehulla ja hienonnetulla korianterilla. Lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.

-Me naiset 3.3.2011-