4 annosta

  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (rasvaa 9 %)
  • 2 dl maitorahkaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tuore, kypsä mango

1. Sekoita maitorahkan joukkoon huolellisesti pestyn sitruunan kuoriraaste ja tilkka mehua.

2. Vaahdota vaniljakastike ja nostele rahkaseoksen joukkoon.

3. Leikkaa kypsä mango pitkittäin kiven molemmilta puolin. Ruuduta hedelmäliha kuoressaan ja käännä kuori kuperaksi. Irrota kuutiot kuoresta pienellä terävällä veitsellä suoraan kulhoon. Säästä osa koristeeksi.

4. Annostele rahka annosmaljoihin ja koristele mangokuutioilla.

Vinkki: Voit käyttää myös pakastemangokuutioita (250 g).

-Kg syys-lokakuu 2011-