30-40 kpl

  • 1½ dl kuohukermaa
  • 300 g tummaa suklaata
  • 100 g voita
  • ½ dl sokeria
  • 1-2 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 2-3 dl kuivattuja, pieniä aprikoosipaloja

Pinnalle:

  • 1-2 ps (150 g) Marianne Crush-seosta

Kiehauta kerma.

Paloittele suklaa ja sulata kuumaan kermaan voin kanssa.

Lisää sokerit sekä kaneli. Sekoita varovasti, kunnes sokerit ovat sulaneet.

Kääntele lopuksi aprikoosipalat massaan. Jäähdytä ja anna kovettua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Muotoile massasta epämääräisen muotoisia palloja.

Pyörittele pallot saman tien Marianne-rouheessa.

Anna kovettua jääkaapissa yön yli.

Pakkaa lahjarasioihin ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki: Voit pyöritellä pallot myös muissa rouheissa, esimerkiksi Wiener Nougat-rouheessa.

-Kodin kuvalehti 2.12.2010-