Annoksia 6

  • 3 porkkanaa
  • 3 lehtisellerin vartta
  • 2 purjoa
  • 100 g vihreitä papuja
  • 1,5 l vettä
  • 4,5 rkl Knorr Sipuli Fondia
  • 5 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk punaisia kidneypapuja
  • 1 prk valkoisia papuja
  • 100 g spagettia

Kuori porkkanat ja puhdista lehtisellerit ja purjot. Leikkaa vihannekset 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi. Huuhtele vihreät pavut, poista niistä kannat ja leikkaa ne 1 cm:n paloiksi. Kiehauta vesi suuressa kattilassa. Lisää fondi, pilkotut vihannekset ja oliiviöljy. Peitä kattila kannella ja  anna keiton hautua 25 minuuttia. Kaada säilykepavut lävikköön ja valuta vesi pois. Katko spagetti pieniksi paloiksi. Sekoita palat keittoon yhdessä säilykepapujen kanssa. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna keiton tekeytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. Aseta tarjolle pestoa ja parmesaaniraastetta, jotta ruokailijat voivat lisätä niitä annokseensa.

-Jostakin lehdestä-