4 annosta

  • 1 (500 g) bataatti
  • 2 punajuurta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 100 g rucolasalaattia

Jogurttikastike:

  • 1½ dl turkkilaista jogurttia
  • 2 tl sitruunanmehua
  • 1 tl kuivattua minttua
  • ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
  • 3 rkl hienonnettua tilliä

Kuori ja viipaloi bataatti ja punajuuret. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle ja lorauta päälle öljyä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kypsennä juureksia 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, viipaleiden paksuudesta riippuen. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään. Levitä hieman jäähtyneet juuresviipaleet tarjoilulautasille ja nosta päälle keko rucolaa. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

-Yhteishyvä 11/09-