4 annosta
- 1 (500 g) bataatti
- 2 punajuurta
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 100 g rucolasalaattia
Jogurttikastike:
- 1½ dl turkkilaista jogurttia
- 2 tl sitruunanmehua
- 1 tl kuivattua minttua
- ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Kuori ja viipaloi bataatti ja punajuuret. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle ja lorauta päälle öljyä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kypsennä juureksia 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, viipaleiden paksuudesta riippuen. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään. Levitä hieman jäähtyneet juuresviipaleet tarjoilulautasille ja nosta päälle keko rucolaa. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.
-Yhteishyvä 11/09-
Kommentit