• 6 dl neljän viljan hiutaleita
  • 2 dl kolmen viljan leseseosta
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 2 dl erilaisia pähkinöitä rouhittuna, esimerkiksi hasselpähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita tai pekaanipähkinöitä
  • 2 rkl hunajaa tai siirappia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 dl kuivattuja mustikoita
  • 1 dl kuivattuja karpaloita

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Mittaa pellille hiutaleet, leseet, kookoshiutaleet ja rouhitut pähkinät. Valuta pinnalle hunajaa ja sokeria. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pähkinät ja hiutaleet ovat saaneet hiukan väriä. Anna jäähtyä hetki. Kaada hiutaleseos kulhoon ja hakkaa seosta esimerkiksi paistinlastalla, jotta hiutalekokkareet murentuvat. Lisää jäähtyneen myslin joukkoon kuivat mustikat ja karpalot. Säilytä kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.

-Divaani 5/10-