• 2 dl punaisia linssejä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 paprikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 chilipalkoa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl soijaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl sokeria
  • ½ tl mustapippuria

Lisäksi:

  • 1 pkt (6-8 kpl) maissitortillalettuja

Laita tomaattimurska, kasvisliemikuutio ja linssit paksupohjaiseen kattilaan ja kypsennä seosta noin 10 minuuttia. Pilko sillä aikaa paprikat, valkosipulin kynnet, chilit ja sipuli. Kuullota niitä hetki öljyssä paistinpannulla tomaattipyreen kanssa. Lisää kasvikset linssien joukkoon. Mausta seos soijalla, paprikajauheella, sokerilla ja pippurilla ja hauduta vielä hetki.

Lämmitä tortillaletut mikrossa tai paistinpannulla. Kääräise täytettä lettuun ja nauti heti.

-Lehdestä-