• 4 pientä tai 2 isoa punaista paprikaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g feta- tai salaattijuustoa (rasvaa 10%)
  • 120 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 4 viipaletta vaaleaa täysjyväleipää
  • muutama oksa timjamia
  • pari oksaa basilikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

1. Leikkaa paprikat joko puolikkaiksi tai poista niistä hatut ja jätä pystyyn. Poista myös siemenkota. Murenna leipä. Täytä paprikat kerroksittain tomaatin puolikkailla, leivänmuruilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, silputuilla mausteilla ja murennetulla fetalla.

2. Aseta paprikat öljyttyyn vuokaan ja valele öljyä päälle. Voit myös ripotella vuokaan leivänmuruja, jotka imevät paprikoista valuvan nesteen.

3. Kypsennä runsaat puoli tuntia 200 asteessa ja tarjoa lisäkkeenä tai pääruokana esimerkiksi uunissa kypsennettyjen perunalohkojen ja juuresraasteen kanssa.

-KG maalis-huhtikuu 2011-