Neljälle
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punasipuli
- 380 g kikherneitä
- 100 g vesikrassia tai rucolaa
- 200 g fetajuustoa
- ½ dl tuoretta persiljaa
Kastike:
- 4 rkl oliiviöljyä
- puristus sitruunamehua
- 1 tl balsamiviinietikkaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
Sekoita kastikeainekset keskenään. Hienonna valkosipuli ja punasipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipuli sekä valkosipuli. Lisää kikherneet ja paista noin 2-3 minuuttia. Sekoita kastike kikherneiden joukkoon ja lisää persilja sekä vesikrassi. Asettele salaatti tarjoilulautaselle ja ripottele päälle fetajuustoa. Tarjoa heti.
-Lehdestä-
Kommentit