Neljälle

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punasipuli
  • 380 g kikherneitä
  • 100 g vesikrassia tai rucolaa
  • 200 g fetajuustoa
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Kastike:

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • puristus sitruunamehua
  • 1 tl balsamiviinietikkaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa

Sekoita kastikeainekset keskenään. Hienonna valkosipuli ja punasipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipuli sekä valkosipuli. Lisää kikherneet ja paista noin 2-3 minuuttia. Sekoita kastike kikherneiden joukkoon ja lisää persilja sekä vesikrassi. Asettele salaatti tarjoilulautaselle ja ripottele päälle fetajuustoa. Tarjoa heti.

-Lehdestä-