• 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1½ dl Ohrakasta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta

Täyte:

  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 3/4 dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilöiden munasokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kypsennä 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa kypsä levy sokeroidun leivinpaperin päälle.

Täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon rahka, sokeri ja vanilliinisokeri. Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja rullaa torttu.

-Lehdestä-