Noin 20-30 kpl
  • 2 3/4 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1 dl tomusokeria
  • 150 g voita
  • 1 rkl vettä
  • 2 Daim-patukkaa (a 112 g)
  • 50 g kuivattuja mustikoita
1. Sekoita vehnä- ja perunajauhot ja tomusokeri pöydällä.
2. Nypi voi jauhoseoksen joukkoon ja lisää vesi.
3. Hienonna suklaa ja lisää se ja mustikat massaan.
4. Muotoile massasta tanko ja kieputa sen päälle tuorekelmua. Nosta tanko pakastimeen ainakin tunniksi. On tärkeää, että tanko jäätyy. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
5. Ota tanko pakastimesta vain juuri ennen paistamista. Leikkaa terävällä veitsellä sentinpaksuisia palasia ja nostele ne  leivinpaperoidulle pellille.
6. Paista pikkuleipiä uunin keskitasolla 10-11 minuuttia.

-Leivotaan nr 1/2012-