4 annosta

  • 1 purjosipuli tai 5 kevätsipulia varsineen
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika

Paistamiseen:

  • 1 rkl oliiviöljyö

Marinadi:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • rouhittua mustapippuria
  • ½ tl kanelia

Koristeluun:

  • herneenversoja

1. Huuhdo ja paloittele purjo tai kevätsipulit ja paprikat. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Kuumenna paistinpannu, lisää oliiviöljy ja pyöräytä kasvikset kuumalla pannulla niin, että ne pehmenevät hiukan.

2. Sekoita marinadi kasviksiin ja anna vetäytyä viileässä parin tunnin ajan. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä lisäkkeenä herneenversojen kera.

-KG 7/2010-