4 annosta

  • 300 g tuoretta pinaattia
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tl chiliä
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • 1 tl öljyä
  • 4 dl kookosmaitoa (rasvaa 6%)
  • 1½ tl suolaa
  • ripaus muskottia
  • ½ dl maapähkinöitä

1. Ryöppää pinaatti vähässä vedessä, valuta hyvin. Kuori ja suikaloi sipuli ja silppua valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä pannulla ja lisää chili, kookoshiutaleet ja pinaatti.

2. Lisää kookosmaito ja mausta suolalla ja muskotilla, anna hautua hetki. Tarjoillessa ripottele pinnalle rouhittuja tai kokonaisia maapähkinöitä. Tarjoa esim. kalan kanssa lämpimänä lisäkkeenä tai alkupalana.

-KG maalis-huhtikuu 2011-