• 2-3 dl makaroneja
  • 2 porkkanaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 keltainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 kananmunaa
  • tilliä
  • Edam-juustoa

Uuni noin 225 astetta.

Keitä makaronit lähes kypsiksi, suolalla maustetussa vedessä.

Huuhtele ja paloittele vihannekset.

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli oliivöljyssä pehmeiksi.

Lisää joukkoon porkkana. Kuullota hetken aikaa ja lisää loput vihannekset mukaan.

Voitele vuoka oliiviöljyllä.

Yhdistä makaronit, silputtu tilli ja kuullotetut vihannekset vuokaan.

Mausta suolalla ja pippurilla. Muista maistaa.

Riko joukkoon 2 kananmunaa.

Raasta makaronilaatikon päälle kerros edam-juustoa.

Paista uunissa kunnes juusto on sulanut kauniin ruskeaksi pinnalle.

-reseptivihko.net-