Noin 40 kpl

  • 200 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 150 g Wienernougat Crush-rouhetta (Fazerin leivontamakeissarja)
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria

Täyte:

  • 100 g tummaa suklaata

1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna hyvin sekoittaen. Lisää joukkoon pussillinen wienernougat-rouhetta.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos siivilän läpi seuloen taikinaan.

3. Pursota pyöreitä taikinakukkia leivinpaperilla suojatulle pellille. Paista kullanruskeiksi ja anna jäähtyä tasaisella alustalla.

4. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä sulaa suklaata pikkuleipien tasaiselle pinnalle ja aseta kaksi leivonnaista vastakkain. Jos suklaata jää, voit koristella suupalat suklaaraidoilla.

-Lehdestä-