• 250 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ dl murukahvia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • ½ dl maitoa

Kuorrutus:

  • 1 rkl vahvaa kahvia
  • 200 g valkosuklaata

Koristeeksi:

  • kahvipapumakeisia

1. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään.

2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.

3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon. Sekoita lopuksi taikinaan maito.

4. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

5. Kumoa kakku ja anna jäähtyä seuraavaan päivään.

6. Sulata suklaa kuumaan kahviin vesihauteessa. Anna jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle. Korista makeisilla.