4 annosta

  • 2 porkkanaa
  • 600 g keräkaalia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl murskattuja korianterinsiemeniä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl jeeraa
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • 1-2 rkl limettimehua
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustia tai keltaisia sinapinsiemeniä
  • 1 dl cashewpähkinöitä

Koristeeksi

  • 2 rkl tuoretta korianteria

1. Kuori porkkanat ja leikkaa kaalin kanssa ohuen ohuiksi suikaleiksi.

2. Lämmitä öljy vokkipannulla ja lisää joukkoon mausteet. Anna mausteiden hetken aikaa lämmetä, kunnes lisäät kasvikset. Vokkaa kasviksia kohtalaisella lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.

3. Mausta kasvisseos limettimehulla, suolalla, sinapinsiemenillä ja rouhituilla pähkinöillä. Koristele vokki tuoreella korianterilla.

-KG syys-lokakuu 2011-