Täytteeseen:

  • 50 g margariinia
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tlk ananasrenkaita
  • 1 tlk cocktailkirsikoita

Taikinaan:

 

  • 150 g margariinia
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2,25 dl vehnäjauhoja

Valuta säilykehedelmät. Sulata rasva ja fariinisokeri halkaisijaltaan noin 22 sentin levyisessä vuoassa 175-asteisessa uunissa noin 3 minuuttia.

Tasoittele vuoan pohjalla oleva seos ja asettele säilykehedelmät seoksen päälle. Halkaistut ja puolitetut ananaspalat voi asetella vaikkapa viuhkan tai kukan muotoon ja kirsikat ananaskiekkojen keskelle ja väleihin.

Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa joukkoon munat yksitellen ja lisää lopuksi kuiva-aineseos.

Levitä taikina hedelmien päälle vuokaan ja paista uunissa edelleen noin 40 minuuttia. Kumoa keikauskakku lämpimänä.

-Keiitokirja.ruokatieto.fi-