4 annosta

  • 500 g jauhoisia perunoita
  • 200 g lanttua
  • 200 g porkkanaa
  • purjon valkoinen osa
  • 3 rkl voita
  • 1 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 100 g tuorejuustoa, esim. valkosipulilla maustettua
  • 2 tl garam masala-mausteseosta

Pinnalle:

  • 1-2 dl tuoretta korianteria

Kuori kasvikset ja pilko pieniksi paloiksi. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota kasviksia muutamassa erässä, kunnes ne ovat hieman paahtuneen värisiä.

Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja garam masala. Kuumenna. Jos keitto on liian paksua, lisää hieman vettä.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta korianteria.

-Kodin kuvalehti 2.12.2010-