4 annosta
- 500 g jauhoisia perunoita
- 200 g lanttua
- 200 g porkkanaa
- purjon valkoinen osa
- 3 rkl voita
- 1 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 100 g tuorejuustoa, esim. valkosipulilla maustettua
- 2 tl garam masala-mausteseosta
Pinnalle:
- 1-2 dl tuoretta korianteria
Kuori kasvikset ja pilko pieniksi paloiksi. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota kasviksia muutamassa erässä, kunnes ne ovat hieman paahtuneen värisiä.
Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
Lisää joukkoon tuorejuusto ja garam masala. Kuumenna. Jos keitto on liian paksua, lisää hieman vettä.
Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta korianteria.
-Kodin kuvalehti 2.12.2010-
Kommentit