n. 45 kpl

Kylmä sienitäyte:

  • 250 g suolasieniä
  • 200 g maustamatonta soijajogurttia
  • 200 g ruohosipulin makuista soijatuorejuustoa
  • 1 sipuli
  • nippu ruohosipulia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria

Lämmin tofutäyte:

  • 1 pkt (270 g) savustettua tofua
  • 2 paprikaa
  • 1 sipuli
  • 3 rkl maapähkinävoita
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • tilkka öljyä

 

  • 2 pussillista palttoonnappeja

Liota suolasienet yön yli. Sekoita pilkotut sienet ja sipuli soijajogurtti-tuorejuustoseokseen. Lisää sekaan mustapippuri ja silputtu ruohosipuli. Anna seistä, jos vain mahdollista, yön yli jääkaapissaa ennen tarjoilua. Ruskista sipuli, paprikat, murusteltu tofu ja mausteet tilkassa öljyä. Paista kunnes paprikat ovat pehmenneet, lisää joukkoon maapähkinävoi ja sekoita täyte tasaiseksi. Lusikoi täytteet palttoonappien päälle teelusikalla ja halutessasi koristele vielä ruohosipulilla.

-Animalia 3/2010-