6 annosta

  • 1 kukkakaali
  • noin 500 g perunaa
  • ½ dl öljyä tai kirkastettua voita
  • 1 salaattisipuli tai 2 salottisipulia
  • 2 vihreää chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl jauhettua korianteria
  • 1 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • ½ tl Garam Masala-mausteseosta
  • noin 3 dl vettä

1. Paloittele kukkakaali, kuori ja kuutioi perunat.

2. Silppua sipuli, valkosipulinkynnet, chili  ja raasta inkivääri. Kuullota ainekset rasvassa. Lisää joukkoon mausteet sekä perunakuutiot ja kukkakaalilohkot. Lisää vesi ja hauduta kypsiksi noin 20 minuuttia.

Vinkki: Currytahnoilla ja -kastikkeilla voi korvata tuoreet mausteet.

-Kotiliesi 21.3.2006-