4 annosta

  • 400 g juuriselleriä
  • 1 sipuli
  • 4 perunaa, jauhoinen lajike
  • ½ rkl öljyä
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl täysmaitoa
  • (suolaa)

Kuori ja pilko selleri, sipuli ja perunat. Kuumenna öljy kattilassa j kuullota kasviksia siinä muutama minuutti. Pidä lämpö pienenä, jotta kasvikset eivät ruskistu. Lisää vesi ja liemikuutio, kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää maito ja kuumenna. Lisää halutessasi suolaa.

Vinkki: Mitä pienemmiksi paloiksi pilkot sellerin ja perunat, sitä nopeammin ne kypsyvät.

109 kcal/annos

-Me naiset 24.3.2011-