Valmistusaika: n. 10 min. + n. 1 t jääkapissa

4 annosta
  • 600 g keitettyjä kuorittuja kylmiä perunoita
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä tai hapanta kermaa
  • ripaus cayennenpippuria
  • ½ tl kuivattua rakuunaa
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 1 nippu tilliä
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu persiljaa
1. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi.

2. Sekoita yhteen majoneesi ja kermaviili tai hapan vatkattu kerma.

3. Sekoita mukaan cayennenpippuri, hienonnettu rakuuna, suola ja pippuri.

4. Pane syrjään muutama tillinoksa. Hienonna loput tillistä sekä ruohosipuli ja persilja.

5. Sekoita ne majoneesiin niin että se tulee vaaleanvihreäksi. Sekoita perunat siihen.

6. Kaada salaatti maljaan ja korista tillinoksilla. Pane se kylmään, kunnes tarjoilet.