4 annosta

  • 2 omenaa
  • 1½ dl omenatäysmehua
  • 3 rkl (palmu)sokeria
  • ½ vaniljatangon sisus
  • 1 tähtianis

Lisäksi

  • 2 passiohedelmää
  • 1 dl murskattua marenkia
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • 4 palloa (maustamatonta) riisijäätelöä
  • 1 rkl sitruunamelissan lehtiä

1. Kuori ja kuutioi omenat. Mittaa mehu, sokeri ja mausteet kattilaan, lisää omenat.

2. Keitä omenakuutioita mausteisessa mehussa ilman kantta keskilämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmeitä.

3. Nosta liemestä lautasille keoksi. Lusikoi pinnalle passiohedelmän sisusta, marenkia ja kookoshiutaleita. Nosta viereen riisijäätelöä. Koristele sitruunamelissan lehdillä.

-Kevyt kokki 6/2011-