8 annosta

  • 400 g punakaalia
  • 400 g valkokaalia
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Siemenseos:

  • 2 rkl kokonaisia kuorellisia manteleita
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Kastike:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • rouhittu mustapippuria
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • ½ sitruunan mehu

1. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne hienonnetun persiljan kanssa. Paahda siemenseos kuivalla pannulla, ja rouhi seos tehosekoittimessa karkeaksi.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta siemenseoksen kanssa salaattiin. Kääntele tasaiseksi. Anna maustua hetki.

-Kotiliesi 30.11.2010-