• 5 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 5 rkl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl kookoshiutaleita

Kumoamiseen:

  • 1 dl kookoshiutaleita tai sokeria

Täyte:

  • 5 dl raparperipaloja
  • kourallinen mintunlehtiä
  • 2 dl hillosokeria
  • ½ dl vettä

Väliin:

  • ½ l mansikoita

1. Kiehauta pieniksi kuutioiksi silputtu raparperi, minttu ja sokeri vesitilkassa. Anna jäähtyä.

2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Sekoita jauhot, perunajauhot ja leivinjauhe. Lisää seos siivilän läpi seuloen munavaahtoon. Lisää lopuksi kookoshiutaleet.

3. Kaada seos uunipellille, kevyesti voidellun leivinpaperin päälle. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

4. Kumoa levy leivinpaperille, jonka päälle on ripoteltu kookoshiutaleita tai sokeria.

5. Levitä hilloa kääretorttulevylle. Viipaloi päälle mansikoita ja kääri rullaksi. Tarjoa vaniljanmakuisen ranskankerman, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

-Lehdestä-