4 annosta

  • ½ l mansikoita
  • 3 raparperinvartta
  • 2 kiinteää omenaa (Granny Smith)
  • 2 rkl juoksevaa margariinia
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tuore oksa rosmariinia

Lisäksi:

  • 4 dl vaniljajäätelöä (rasvaa max. 5 %)

1. Perkaa ja paloittele mansikat. Pese ja kuori raparperinvarret tarvittaessa ja paloittele.

2. Pese ja paloittele omenat kuorineen. Paista omenan paloja hetken aikaa rasvassa vokkipannulla. Lisää mansikat, raparperit, hunaja ja hienonnettu rosmariini. Sammuta levy ja anna vokin hautua muutama minuutti, kunnes omenan palat ovat pehmenneet.

3. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

Voit tarjota vokin kanssa myös lettuja.

-KG kesä-heinäkuu 2011-