4-6 hengelle

  • 2 pkt (a 250 g) juusto- tai kasvistäytteisiä tortelliineja tai ravioleja
  • ½ prk paahdettuja paprikoita
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 dl mustia, kivettömiä kalamata-oliiveja (esim. Gaea1 pkt (200 g) fetajuustoa

Kiehauta vesi tortelliineja varten. Veden kiehuessa leikkaa paprikat ja tomaatit pienemmiksi paloiksi. Ota tomaattipurkin öljystä noin 4 rkl pastaa varten.

Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja laita pasta kulhoon.

Kaada päälle öljy ja lisää paprikat, tomaatit ja oliivit. Murustele joukkoon feta. Sekoita varovasti.

Tarjoile kuumana, haaleana tai viilenneenä, pastasalaatin tapaan.

Vinkki: Lisää joukkoon salaattia tai yrttejä.

-Kodin kuvalehti 24.2.2011-