4 annosta
Yksi annos 465 kcal
- 450 g parsakaalia
- 200 g täysjyvänuudeleita
- 1 l vettä
- 1 pkt (250 g) kotijuustoa (rasvaa 8,5 %)
- 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
- 1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä
- 2-3 rkl makeaa chilikastiketta
2. Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi joko kattilassa tai mikroaaltouunissa (esim. silikonisessa höyrytysastiassa). Parsakaali saa jäädä hieman napakaksi.
3. Kiehauta vesi nuudeleita varten. Murenna nuudelit pienemmiksi ja nosta veteen. Ota kattila pois levyltä ja anna nuudeleiden pehmetä vedessä noin 5 minuuttia. Siivilöi nuudelit ja sekoita ne höyrytettyihin parsakaaleihin. Jaa parsakaali-nuudeliseos vadille.
4. Valuta kotijuustoa ja leikkaa se viipaleiksi. Lisää juusto parsakaali-nuudeliseoksen sekaan.
5. Viimeistele seesaminsiemenillä ja cashewpähkinöillä. Valuta päälle makeaa chilikastiketta.
-Kevyt kokki 12/2011-
Kommentit