8 kpl

  • 2 voitaikinalevyä (pakaste)

Täytteeksi:

  • 1 dl kermaa vaahdotettuna
  • 2-3 rkl hilloa
  • ripaus kardemummaa

Koristeluun:

  • tomusokeria

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kauli levyt noin 40 cm:n pituisiksi suorakaiteiksi.

Leikkaa taikinalevystä pituussuunnassa 4 suikaletta. *Pyörittele foliosta sormenpaksuisia, noin 15 cm pitkiä patukoita. Kiedo taikinasuikaleet patukoiden ympärille.

Paista rullia 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin vaaleanruskeita.

Kun rullat ovat jäähtyneet, poista foliopatukat rullien sisältä. Pursota sisälle hillolla ja kardemummalla maustettua kermavaahtoa.

Ripottele pinnalle tomusokeria.

-Maku 1/2011-