3-4 annosta

  • 0,5 dl kasvisöljyä
  • 2 annospussia nuudeleita
  • ½ kesäkurpitsa (pieni)
  • ½ sipuli
  • 1 paprika
  • 1 dl sieniä (osterivinokkaita)
  • 1 Chiquita-banaani
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1-2 rkl chili-valkosipulimaustekastiketta
  • 0,5 dl viinietikkaa tai limetinmehua
  • 2 rkl basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkl minttua hienonnettuna

Kuori sipuli ja halkaise. Leikkaa pesty kesäkurpitsa pituussuunnassa halki ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa sipulin puolikkaasta viipaleita. Leikkaa paprika ja sienet suikaleiksi. Kuori banaani ja leikkaa se viipaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla tai wokissa. Laita paistumaan sipuli, lisää joukkoon vähän ajan päästä kesäkurpitsa, paprika, sienet ja banaani. Kypsennä nuudeleita pari minuuttia kiehuvan kuumassa vedessä. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne kasvisten joukkoon pannulle. Lisää mausteet, koristele parsalla ja tarjoile heti.

-Yhteishyvä 10/2003-