4 hengelle

  • 2 appelsiinia
  • 2 prk (a 135 g) ananasrenkaita
  • parin cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl juoksevaa margariinia tai voita
  • 1 dl hasselpähkinärouhetta
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa

1. Kuori ja viipaloi appelsiinit. Poista niistä valkoinen malto tarkasti.

2. Valuta ananakset. Kuori ja raasta inkivääri.

3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää joukkoon pähkinärouhe ja inkivääriraaste.

4. Lisää hedelmät pannulle. Kypsennä niitä muutama minuutti käännellen, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Sekoita joukkoon hunaja.

5. Tarjoile hedelmät vielä hieman lämpiminä.

Vinkki: Hedelmien kaveriksi sopii jäätelö tai vaniljakastike.

-Kotivinkki 2.3.2011-