4 annosta

  • 3 dl kuskus-suurimoita

Kastike

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl jeeraa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 3 rkl tuoretta minttua tai persiljaa silputtuna
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • 1 tl hunajaa

Lisäksi

  • 1 pieni paprika (100 g)
  • 2 sipulia varsineen
  • ½ munakoisoa tai kesäkurpitsaa (200 g)
  • 100 g fetajuustoa (10 % rasvaa)
  • 2 rkl mintunlehtiä
  • ½ sitruuna lohkoina

1. Kypsennä kuskusryynit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä haaleaksi välillä haarukalla sekoitellen.

2. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kääntele kuskusin sekaan.

3. Leikkaa paprika kuutioiksi ja sipulit renkaiksi. Kuutioi munakoiso tai kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla kunnes ne ovat hieman pehmenneet.

4. Kuutioi feta ja sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Koristele sitruunalla ja mintulla.

-KG kesä-heinäkuu 2011-