4 hengelle

  • 1 esipaistettu, rapeakuorinen ciabatta tai patonki
  • ½ prk pestokastiketta
  • 50 g juustoraastetta
  • 1 prk herkkusieniä
  • 5 kirsikkatomaattia

1. Paista leipää ensin vain puolet pakkauksen ohjeen paistoajasta. Tee leipään syvät viillot, kuin leikkaisit leipää, mutta jätä leipä pohjasta ehjäksi.

2. Lusikoi viiltoihin pestokastiketta ja juustoraastetta. Valuta herkkusienet ja paloittele ne. Huuhdo ja paloittele tomaatit. Aseta herkkusienet ja tomaatinpalat viiltoihin.

3. Paista leipää ohjeen loppuaika. Tarjoile leipä lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Käytä leivän täytteeksi juustokannat ja ylikypsät tomaatit.

-Kotivinkki 5.5.2010-