4 hengelle

  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl öljyä
  • 2 tl currya
  • 1 tl chilirouhetta
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • ½ tl juustokuminan - eli jeeransiemeniä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1½ dl liotettuja, keitettyjä valkoisia papuja
  • 1½ dl liotettuja, keitettyjä mustia papuja

1. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla. Lisää joukkoon sipuli ja mausteet.

2.Kääntele aineksia hetki pannulla, kunnes sipuli on saanut hieman väriä. Varo polttamasta aineksia.

3. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi.

4. Tahna sopii leivän päälle tai dippikastikkeeksi. Siinä voi käyttää muitakin papuja.

-Kotivinkki 2.3.2011-