12 annosta

  • 1 isohko bataatti
  • 2 Rosamunda-perunaa
  • 500 g juuressosetta (esim. Pirkka)
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl valkopippuria
  • 1/4-½ tl muskottipähkinää
  • 1 dl siirappia
  • 3 munaa
  • 125 g pehmeää vuohenmaitotuorejuustoa (rasvaa max. 13%)
  • ½ dl pistaasimanteli- tai cashewpähkinärouhetta

1. Kuori ja lohko bataatti ja perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä soseeksi.

2. Kaada seos öljyllä sipaistuun vuokaan tai pieniin annosvuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa, pikkuvuokia noin 20 minuuttia ja isoa noin 45 minuuttia.

Vinkki: Voit käyttää annosvuokiin myös paperisia muffinivuokia.

-KG 7/2010-