4 annosta

  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 fenkoli
  • öljyä
  • mustapippuria ja merisuolaa myllystä
  • 4 keitettyä, kiinteää perunaa
  • 2 avokadoa
  • rasia kirsikkatomaatteja

Kastike:

  • 2 rkl (sitruuna)öljyä
  • puolen sitruunan mehu
  • mustapippuria myllystä
  • merisuolaa myllystä

1. Leikkaa kesäkurpitsa ja fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Pyöräytä viipaleet öljyssä ja paahda tai pariloi viipaleet kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kuutioi perunat. Halkaise avokadot ja tomaatit. Koverra avokadot ja leikkaa malto kuutioiksi tai koverra pallosiksi. Mausta peruna- ja avokadokuutiot öljyllä, suolalla ja pippurilla. Kokoa aineksista salaattiannokset.

-Kotiliesi 1.3.2011-