6 annosta

  • 1 tl öljyä
  • 2 rkl punaista thaicurrytahnaa
  • 1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
  • 2 dl vettä
  • 100 g (2 dl) bambunversoviipaleita
  • 100 g parsakaalia (puolet pienestä parsakaalista)
  • 100 g (isso lohko) kukkakaalia
  • 100 g (2 isoa) porkkanaa
  • 100 g kesäkurpitsaa (puolet pienestä kesäkurpitsasta
  • 300 g marinoitua tofua
  • 2 tl (palmu)sokeria
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 3 kaffirlimetinlehteä

Koristeeksi:

  • (thai)basilikan lehtiä

1. Kuullota pannussa öljyssä currytahnaa. Kaada pannuun kookosmaito ja vesi ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.

2. Lisää joukkoon hyvin huuhdellut bambunversot. Paloittele joukkoon kasvikset. Hauduta hetki, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

3. Lisää joukkoon tofu, sokeri, kalakastike ja kaffirlimetinlehdet, kiehauta. Koristele lopuksi thaibasilikan lehdillä ja tarjoa riisin kera.

-Kevyt Kokki 6/2011-